Det här beskriver min situation bra just nu. Hittade bilden via Pinterest.

Med värkande händer, armar och axlar blir det inte mycket skapat. Jag längtar så mycket efter att få använda nål, tråd och pärlor igen. Att kunna fungera som jag gjorde för några månader sen. Liksom vrida klockan tillbaka lite. Nu går inte det och jag får ta en dag i sänder och jobba på att få tillbaka så mycket funktion det går i händerna. Vet ännu inte helt och hållet vad all värk beror på. Snart så ska jag få veta och sen får jag ta det där ifrån. Problem är till för att lösas. Att inte ge upp. Klappa på tyger, glädjas åt alla trådar i alla fina färger, se skatten av pärlor, tyg mm som finns i mitt syrum och bara väntar på att jag ska återvända med glädje igen.

Under tiden som händerna inte vill får jag läsa och göra annat istället. Finns ju många ArtQuilt böcker, böcker om broderier, böcker om färgning så det får bli min väg tillbaka till sömnadsglädje, för den ska jag hitta igen. På ett eller annat sätt ska jag sy igen.

En dag i sänder och tänka positivt. Njuta av andras alster.

Skapa något varje dag och njut, man vet aldrig när det sätts käppar i hjulen som man måste ta sig förbi.