Vart tog tiden vägen? Sommaren bara försvann och hösten är här. Danderyds konstrunda var första helgen i september och nu är det dags för fösta helgen i oktober. Tiden bara försvinner helt klart.

Jag var med på Danderyds konstrunda och det var fler besökare än jag har haft tidigare gånger, några få fler och det var trevligt. Sen konstrundan har jag inte sytt så mycket konst. Har blivit lite mer kläder.

Så frustrerande så jag blir tokig. WordPress har uppdaterats och jag kan inte välja hur stor en bild ska vara *grrrr* jag har provat att göra bilden mindre i Photoshop Elemental och även om bilden är mindre totaltsett så blir den stor och pixlad när jag lägger upp den här. Får se om jag kan komma på hur jag får till det som jag vill igen. De senaste uppdateringarna som skett under 2020 och 2021 har inte varit till det bättre för min del. Behöver göra om lite i bloggen och på hemsidan men vet just nu inte hur. Nå ja, jag bjuder på en bild på mitt pågående alster så länge. Har kört fast lite så den hänger på väggen i väntan på att jag kommer på hur jag ska gå vidare med den.