Nu har jag börjat fundera på vad jag kan hitta på att göra till Danderyds konstrunda som är 4-5 september och så klart gör vi det Covid säkert. Det blir verkligen blandat i år. Jag visar så klart mina tavlor, någon/några nya lär jag hinna med att göra. Kommer att ha lite annat smått och gott också så som halsband, gjutna med resin, armband som jag syr pärlor på. Ska inte börja stressa fram något utan ta det som det kommer. Se var inspirationen leder mig. Några små tavlor ska det nog kunna bli, tror jag. Nu får det gärna bli ordentligt med lite värme så jag kan sitta ute och skapa, inspirationen kommer lättare då.

Idag har jag lindat lite vitt tyg runt två rostiga armeringsjärn som sitter i min odlingslåda. Det ska få sitta där ett tag så får jag se vad som händer med det. Får nog fukta det lite då och då.

Bild hittad på Pinterest som kanske ger lite hjälp att komma igång med fantasin igen 🙂