Nu nalkas semester. En efterlängtad semester som kommer att innehålla kreativitet med två halvdagar med barn och ungdomar med Kreativ Textilverkstad. Jag hoppas att dessa dagar ska väcka min kreativa ådra igen. Barn är ju ofta kreativa av naturen så att hålla dessa halvdagar med dom kommer att bli spännande. Material finns, en enkel instruktion, mer en vägledning har jag tagit fram. Har förberett mindre tygbitar så dom kan göra en eller flera under dessa två dagar. Små alster så dom känner att dom hinner skapa. Har annat med också om det skulle behövas.

Det kommer att bli dagar då vi tar turer med Spydern och bara är.
Ska njuta av ledighet. Lite miljöombyte hoppas jag det blir.

Jag behöver inspiration till nya alster. Har lite idétorka just nu. Har ett par nya tavlor klara en ska slutföras och monteras. Något mer nytt kan behövas innan Danderyds Konstrunda infaller 7-8 september. Vill ju visa nytt och sånt som inte är typiskt mig fast trollsländor kommer alltid att finnas med på ett eller annat sätt 🙂

Bara ett par dagar fram till semestern och nu verkar det som om det ska bli lite bättre väder.