Just nu jobbar jag med en ny tavla inför Danderyds konstrunda 7-8 september i år. Självklart blir det en trollslända. Riktigt hur det blir när den blir klar vet jag inte än. Det är ju lite så jag jobbar, låta det växa fram bit för bit. Ibland vet jag hur jag vill att det ska bli andra gånger bara blir det lite av sig själv.
Den här har vingar av färgad ostduk och kroppen syr jag med franska knutar med en härlig flerfärgad tråd. Just denna tråd har jag köpt hos Tamme_Craft. Jag kommer sy med små pärlor som jag köpt från Canvasshop för lite bling behöver jag alltid ha.
Jag har just monterat en tavla som jag gjort. Denna heter Trädgården. Sydd på grå tunn vadmal. Lite kul att testa att brodera på vadmal. Inte yllebroderi men broderat på mitt sätt och en trollslända av en sked för utom dom broderade. Ser nu att bilden blev lite mörk.