Äntligen efter en jobbig höst/vinter är jag på gång igen. Börjat skapa en ny tavla som ska ställas ut senare i vår. Jag har inte helt klart för mig hur den ska komma att se ut det blir vart efter. Började att trycka trollsländor på en sidopanel, skriva ut trollsländevingar på Organza och nu broderar jag franska knutar till kroppar. Hoppas mina trådar räcker smiley det visar sig. Är den ena som kan vara problem med men man får vara uppfinningsrik så löser det sig.

Jag hade lite svårt att tänka till hur jag skulle spänna upp tyget (är vadd och baksida) för att brodera på och sen kom snilleblixten. Jag har ju en golvstativ och quiltram till den. Så klart att den åkte fram, har inte använts på flera år. Rätt korkat eftersom den är perfekt att använda till många saker. Nå jag, äntligen är jag på gång och tycker att det är kul att skapa igen.

Hmm bilden blev upp och ner, ja ja ni ser att jag är på gång i varje fall smiley