Tittar in här och skriver en rad eller två.

Börjar med att önska alla ett Gott Nytt År och att det blir kreativt.

Om man sammanfattar mitt år, 2017, så har det inte varit mitt bästa år när det gäller kreativitet. Har drabbats av lite för mycket sjukdomar under året så orken har inte funnits. Nu tror jag att jag äntligen börjar komma tillbaka lite. Så igår lekte jag lite med ett material som jag köpte i Birmingham. Inte tyg utan något non wowen märkligt som man kan måla på, sy i och manipulera med Heat Gun (värme pistol för hobbybruk). Så jag målade med tygfärg, broderade med DMC garn från Sullivans, köpt hos Canvasshop och värmde med heat gun för att se hur materialet beter sig. Rätt kul. Får testa andra material som jag köpt. Göra mindre test bitar och notera vad man gjort så kanske man kommer på hur man vill använda det.

Jag hoppas att min kreativa hjärna har lust att komma igång igen smiley