Det börjar bli hög tid att få klart det jag tänkt till Danderyds konstrunda, 2 -3, september. Har inte fått så mycket gjort som jag tänkt. Lite smycken har jag gjutit med resin som är helt nytt för den här gången. Idag har jag nästan gjort klart tavlan som jag jobbat på i sommar. Min ”My better half” ska bara sys fast mot den målade canvastavlan så är det klart. Så jag hinner med. Har idag dessutom hängt upp mina tavlor runt om i lägenheten där dom ska visas. Lite mer städa och fixa med displayer av annat än tavlorna.

Men här är ett smakprov på den nästan färdiga tavlan. Trollsländans kropp är broderad med franska knutar och smyckad med väldigt små glaspärlor. Vingarna är i sidenorganza som jag broderat och målat lite på. Bakgrunden är denna gång frihandsquiltad och det var ett tag sen jag gjorde något sådant. Ju mer jag tittar på den desto nöjdare blir jag.