Är hemma efter 3 dagar i Brimingham, England. Har varit på The festival of Quilts 2017 som jag besökt med två mycket goda vänner. En jätte stor mässa med stor quiltutställning. Massor av mixed media material att handla förutom tyger mm. Fanns allt man kunde tänka sig och lite till. Om jag ska försöka förklara vad det är så är den en jätte stor syfestival minus klädtyger och minimalt med garn. Resten är utställare med diverse material. Mässan är jätte stor, den här utställningen var i 3 hallar som tillsammans är som hela älvsjö mässan och lite till. Hel NEC området (mässområdet) var jätte stort.

Vi har egentligen inte sett Birmingham alls utan vi har bara rört oss på flygplatsen, hotellet och Mässan. Hotellet låg bara tvärs över gatan från flygplatsen och från flygplatsen gick det Shuttle varannan minut över till Mässområdet och tåg/busstationen.

Är så full av intryck att jag inte vet var jag ska börja. Fått inspiration till så mycket. Får försöka skriva ner idéer och ta en sak i tagen. Skulle behöva göra om i mitt syrum/ateljé så jag får överblick på vad jag har. Det får bli hösten/vinterns mission att ta tag i. Nu är det mest kaos och jag måste koncentrera mig på att få ordning till Danderydskonstrunda 2-3 september efter det kan jag komma igång med att skapa nytt.

Här är lite smakprov (bilderna är inte i rätt ordning) på vad jag såg och vad jag hittade att shoppa smiley