Jag har lite nytt på gång till Danderyds Konstrunda 2-3 September både tavlor och smycken.

Jag gör halssmycken och ringar genom att gjuta med resin i formar eller i skedar som jag gör till halssmycken. Så roligt att göra. Bästa är att det är resin som härdar i UV ljus så inget blandande och krångel.

Tavla med Trollsländemotiv är så klart på gång. Min vana trogen är det massor av Franska knutar och pärlor ska på plats. Kommer förhoppningsvis att hinna göra några fler tavlor innan det är dags. Har som tur är lite semester innan så en del sömnad borde jag hinna med även om jag ska ha lite semester också. Har fler idéer i huvudet som jag nog måste skissa ner, i varje fall göra en mindmap av så jag kanske kommer ihåg vad jag tänkt göra.

I augusti ska jag och två vänner åka till The Festival of Quilts i Brimigham det ska bli spännande och roligt hoppas jag. Det ska bli intressant att se vad vi kan hitta där när det gäller mixed media material mm. Jo, resväskan är tom dit men knappast tom på tillbaka vägen.

Hoppas att ni kommer och tittar in under Danderyds Konstrunda