Rent kreativt blev det lite vakuum direkt efter utställningen. Nu börjar hjärnan vilja skapa igen.

Tyg och trådar, brodyrtrådar, smyckes delar mm är inte helt billigt men man vill ju ha nytt och göra nya saker hela tiden. Jag kan inte få nog av blå brodertråd helst melerade sådan och då är Canvasshop bäst.

Har köpt mer brodytrådar från Canvasshop och jag har köpt lite smyckestommar från ett par ställen som jag väntar på.

Jag har fått hem en UV-lampa och resin så jag kan testa göra smycken med resin. Har funderat lite på det innan men jag fick ett special designat smycke i present som gjorde att jag spann vidare på idén att kanske göra lite själv. Så nu ska jag ta tag i det och prova. Bara allt material kan komma, lite otålig smiley

Jag har börjat på en ny tavla som är till ett speciellt tillfälle då jag ska prata lite om min konst. Den här gången är Livets kors, Ankh, central med trollsändor omkring. Arbetsnamnet är ”Inre frid” där varje element står för inrefrid på olika sätt. Öppet för tolkning. Jag jobbar med hand broderi bland annat franska knutar, pärlor och smyckes detaljer. Helheten är en skiss i mitt huvud och den kan ändras på vägen. Jag vet inte hur en tavla ska se ut förrän den är klar. Här är en bit av den pågående tavlan: