Igår var det dags att hänga utställningen och ha vernissage.
Jag fick god hjälp av Karin Nordvaller att hänga det snyggt och ordentligt. Jag tuffar nog till mig och fixar snart att göra det själv. Lär mig så mycket av Karin min bästa mentor smiley

Det kom inte jätte mycket folk men helt okej. Det var ju trotts allt en måndag, inte den bästa dagen för en vernissage. Det finns flera dagar och jag kommer att vara på plats lite då och då under utställningstiden. Nästa gång är imorgon 16/11 är jag där från ca 13 -19. Ska ha Drop-in-ateljé då man får komma och prova på lite olika saker. Material och lite inspiration har jag med mig. Ska bli spännande att se om det kommer några. Våga vinn heter det.

Här är några bilder från igår, blockomslagen, halssmyckena och tovade stenarna ligger i en glasmonter, blev lite speglingar när jag tog korten. Ljuset där är lite märkligt ser jag. Ingen bild ger helt rättvisa till hur färgerna är.

Just det, jag har en röd prick på det mellan stora halssmycket.
En tavla hoppas jag på att den ska rödmarkeras, eventuella köparen skulle tänka lite till. Kunde inte riktigt bestämma sig för vilken av tre favoriter som köparen vill ha.