Oftast vet jag inte vad som kommer att skapas. Jag har en halv plan i huvudet och sen växer det fram. För en gångs skull hade jag en bild i huvudet men när jag nu har den på canvas då vet jag inte längre. Känns som om jag ska ta trollsländan till något annat. Eller så ska den sys fast där den är. Kluven, jag brukar inte vara det men som sagt denna gång vet jag verkligen inte. Att försöka sig på att måla något när jag och pensel inte är sams kanske inte var helt ok eller så är det det. Det är klart utanför min komfort zon. Tanken var god, skorsten från gamla söder, globen och ett hus i största allmänhet, inte ser det ut så nu eller så gör det. Hur katten kan jag bli så kluven? Nå ja, Den får stå där den står ett tag så får jag fundera vidare. Dunkelt ljus så jag får kolla när jag har bättre ljusförhållanden. Jag behöver ju få klart mina alster och då ska man väl inte böra vela? Fast det är ju en del av skapande det med smiley

Tanken med den är ”The sky is the limit”
Trollsländan består av maskinbroderade vingar och mängder av pärlor.