Sakta men säkert växer det fram. Den här är den 3:e månen med trollslända. Den här gången blir trollsländan i pärlor. Använder denna gång fler nyanser i samma trollslända. Lite annorlunda mot tidigare. Kroppen har dessutom en matt pärla. Är nöjd med hur det ser ut. ”Bara” två vingar kvar att pärla.

Så klart kom jag på att jag behöver mer pärlor och utöver det hittade jag nya nyanser hos Canvasshop som jag bara var tvungen att ha. Av någon anledning så halkar det ner lite mer än man tänkt från början. Såg även att det börjar komma in lite Goldwork material hos Canvasshop, hoppas det kommer lite Pearl purl & kid leather, det skulle glädja mig mycket.

Nå ja, nu är det pärlorna vi pratar om. Delica 15/0 är dom små små pärlor som jag älskar att jobba med. Att sen dessutom ha denna underbara ”Sitt broderiram” och ha båda händerna fria för att jobba är perfekt. Den finns också hos Canvasshop med tre ramar såg jag nu. Helt perfekt för brodöser smiley