Under sommaren har jag inte gjort jätte mycket men jag har några alster som börjar ta form ordentligt. Halvfärdiga brodyr alster som börjar bli klara och något nytt testat.

Brodyr alsterna är med en hel del franska knutar som jag bara älskar att sy, vem hade trott det för ett år sen? Inte jag ivarje fall. Franska knutar och lite små pärlor sida vid sida ger en fin effekt. Trollsländor ska på de alster som inte är helt klara än. Sen är det montering mm för att få dom till tavlor.

Sen kunde jag inte låtabli att prova att våttova över stenar. Riktigt kul och nu ska jag leta fler stenar som passar till det jag tänkt. När ullen torkat runt stenarna sydde jag på lite pärlor och trollsändor av skedar och metalltråd. Tycker om dom och dom var så kul att göra. Fler ska det bli fram över.

Behöver ju göra lite fler alster till utställningen i november så det är bara att skapa på smiley

Här är några bilder på vad jag pysslat/pysslar med.