Det är arbetsnamnet på den nu. Ju fler knutar jag gör desto mer nöjd blir jag. Kollade upp hur safirer kan se ut. I mitt sinne var dom helt blå men dom kan vara blå, turkosa, orange i olika spektra lite beroende på vad som finns i dom. Så att tråden som jag broderar med innehåller mycket turkost är faktiskt helt rätt. Nå ja, knut för knut växer nu månskäran fram. Många fler knutar behövs men nu börjar jag se slutet på ”knut fasen” sen kommer nästa roliga sak att komma på hur jag ska göra trollsländan. Ett par idéer har jag allt. Från broderi till att använda foto på tyg och brodera. Får se vad jag väljer när jag kommer så långt. Just det sen ska ju lite pärlor in i månen också, måste ju ”blinga” lite i varje fall.

Är så glad att Canvasshop hade mer tråd åt mig. Nu har jag så det räcker till den här och en till tror jag. Älskar färgen på tråden, Pärlgarn, Shades of Saphire från Sullivans. Finns massor av fina trådar och dom är så härliga att jobba med.

Nå ja, så här ser det ut nu. Jobbar mig mot mitten smiley omväxling förnöjer.