Jag har fastnat för att leka med gammal teknik när jag broderar helt fritt. Stumpwork är jätte kul. Sen finns det som kallas Goldwork som är lite samma sak man använder massa roliga metallwire. Tittat lite på youtube på både stumpwork och goldwork och jag bara känner att jag måste prova eller rättare sagt, måste göra för det är kul och avslappnade. Tar tid, ja för det är pilligt men det passar mig när jag behöver slappna av. Har en hel del idéer i huvudet som ska få komma fram.

Den här filmen på youtube inspirerade mig en del smiley klicka här: Trollslända

Brodytrådarna jag använder köper jag hos Canvsshop, Sullivans och Tentakulum är dom jag gillar bäst.

Jag har köpt pappersklädda tunna metalltrådar från Canvasshop och jag har nu fått hem massor av metallwire från England som man har till goldwork. Köpte från CraftyAttic. Så i förrgår kom dom. Massor av färger så nu ska här sys och skapas konstverk med hjälp av dom.