Tänk att när man egentligen inte tänker skapa något utan tar fram tyg och tråd och bara låter handen börja göra något så kan det växa fram en ide. Jag kände mig lite låg och tog fram tyger ett till framsida och ett till baksida för tanken var att prova göra lite Stumpwork (förklaring på engelska wikipedia on du klickar på ordet Stumpwork). Pröva det som jag läst i böcker som jag köpt på Canvasshop och efter att ha tittat på en kurs på Craftsy. Så kom jag av mig igen men tänkte ja, ja lite franska knutar kan jag öva på att sy så länge. Tog inte lång tid innan en ide till konstverk började ta form. Så här ser det ut just nu.

Det är franska knutar i DMC melerat Pärlgarn och Pärlgarn av märket Sullivans (finns hos Canvasshop) såklart kunde jag inte motstå att sy dit ett gäng av mina små små pärlor. Så här är alltså början på ett konstverk som det konstigt nog ska komma en trollslända eller två på. Dom ska jag göra i Stumpwork smiley

I övrigt har jag gjort en bakgrund till som ska bli något. Har en sen tidigare som inte heller kommit vidare. Dom hänger på designväggen och mognar. Vilken dag som helst kommer det väl idéer som passar till dom.