Det finns så mycket idèer överallt och man undrar hur dom kommer på det. Via Pinterest kan man samla på inspiration genom att spara länkar med bilder i mappar. Jo, jag har en hel del mappar och massor av bilder till inspiration. Trollsländor nästan 1800 bilder som jag hittat när jag surfat runt. Sparat massor av bra att ha länkar, om att färga tyg, garn och ull, Art quilts mm. Finns hur mycket som helst.

Senast saken jag snubblade över som triggade intresset var det här: (INTE Jag som gjort det här. Bild funnen på nätet)


Människor som broderat och virkat på blad. Riktiga blad. Klart häftigt tycker jag. Lite blad och trollsländor, hmmm tål att tänkas på.

Så rolig ide och det är självklart att man inte kommer på den själv. Sen får man fundera och göra sin grej av det. Nu behöver jag bara lite tid och ork så kanske jag är på gång igen med mitt skapande. smiley