Nu börjar det närma sig med Danderyds Konstrunda 5-6 september 11-17 båda dagarna. Jag håller på att skapa lite nytt och går igenom det jag har. Försöker komma på hur jag ska visa dom i mitt hem. Jag kommer att har öppet för besökare i mitt vardagsrum och eventuellt trappan och den lilla ytan ovanför trappen.

När jag började gå igenom vad jag ska ha eller inte så hittade jag några alster som liksom bara har blivit halv färdiga. Nu ska jag nog få dom färdiga och ha dom med. Får se hur det blir.

Jag är ju i varje fall klar med tavlan som ska vara med på Elverket i Djursholm under konstrundan. Det blir min nya tavla ”I duggregnet” nu blev bilden lite mörk pga inget bra ljus där jag hade den. Man kan ana pärlorna som jag sytt fast på bakgrunden som regndroppar, finns även ett par på grenen som jag sytt fast. Lite broderi med franska knutar finns det med. Har färgat det blå och gröna tyget själv. smiley
Jag känner mig ganska nöjd med den.

Nu ska det bli jätte spännande och se om den kan bli såld och om det kommer någon och tittar på mina alster här hemma. Jag hoppas det kommer någon och att jag kan få sälja en tavla men som sagt. Man vet inte hur det kommer att bli och det är lite pirrigt. Så som det nog ska vara.