Då blir jag nästan knasig, nästan och nästan, jag blir knasig.
Har ägnat en bra stund på att sitta vid datorn och skaffa inspiration genom att surfa runt på Pinterest och på Youtube. Den här gången för att se på konst mm gjort av ull, tovad ull. Gisses vad man kan göra! Så det blev ett nytt album på mitt Pinterest konto för att samla på inspirationsbilder. Sen hittade jag lite instruktioner på youtub och sen var tankarna igång. Inte gick det att släppa dom heller så….
Jag har provat lite. Det här är mina första försök. Först fördela lite ull på bubbelplast, sen stänka på varmt tvålvatten och vira in och gnugga, gnugga, gnugga. Skölja ur med varmt vatten och göra om igen några gånger.

Här provade jag på att skapa en trollsländekropp och en fler färgad kula. Kulan ska jag skära upp sen för att göra en blomma av den, såg på youtub en som gjorde så. Trollsländekroppar ska jag öva mer på. Med andar ord det blir flera sen får vi se för jag tror jag vet vad jag ska göra med dom sen.

Kul har det varit att testa nu är det dags att sova och drömma om kommande alster.