Då jag tycker att det är kul att tova men det tar ju evigheter för hand och jag har inte världens tålamod med det just nu så sökte jag efter en embellisher. Den lilla hand manicken får konkurrens av maskinen

Slängde ut en förfrågan och hade tur att jag fick tag på en smiley Så nu har jag en maskin som ”bara” kan tova.

Jag har redan börjat leka lite med den. Nu är det bara fantasin som sätter stopp för vad jag kan göra. Mer ull och annat kul som går att tova fast ska jag skaffa. Vill hitta något bra ställe där man kan köpa ull för tovning med roliga färger, gärna pastell färger. Klart jag ska göra något med trollsländor sen. Varför inte en tova trollslända? Vem vet vad som händer fram över.

Nu blir det in i syrummet och ha skoj igen leta fram lite organza och vad jag mer kan komma på för utom ull som ska funka att leka med.