Nu när jag fått hem lite mer material och handlat lite dekorfilt så ska jag prova och leka med att tova fast lite olika material för att skapa bakrunder med olika texturer. Tova lite ull, silkesfibrer, ostduk, organza mm. Sen ska det lekas med lite broderi trådar och olika stygn. Sist men inte minst ska det dit trollsländor i olika material. Jag har börjat skapa en bild i huvudet, får se om jag kan få ut det på materialet. Prova och leka är det som gäller.

Det som är så häftigt är att det finns inget rätt eller fel, det finns bara ett alster som ska ta form. Bilden i mitt huvud just nu behöver ju inte vara det som sen är det färdiga alstret. Det kan ju ta andra uttryck än man tänkt från början och det är just det om är den stora tjusningen. Framför allt just nu är att jag faktiskt ska ge mig hän och utforska nya sätt att göra saker på.

Dessutom funderar jag på att leka i andra material än textila. Göra trollsländor på annat sätt än pärlor, metall trådar och skedar. Det surrar av idéer i huvudet och det är nog bäst om dom får realiseras lite pö om pö.

Göra lite annorlunda trollsländor även om det är kul att göra dessa smiley