Behöver komma igång med konsten igen….

Har blivit för mycket av klädsömnad, för mycket kanske man inte kan kalla det men jag lägger tid på det när jag vill och borde lägga tid på konst. Var sak får sin tid. Då min overlock symaskin (som jag använder mycket till klädsömnad) behöver servas så kanske det faller sig naturligt att under tiden skapa lite trollsländor.

Har lite idéer nedskrivna i mitt skissblock. Textil och mixed media först och främst men även något att ha ute i annat material. Får se vad det blir.

Känner ett behov att få komma igång igen efter allt hälsotrassel. Sy kläder var en bra startsträcka och en liten boost för mig själv. Vågar vara lite mer färgglad vilket är bra för själen. Nu ska konstverk utkristalliseras ur mina idéer och börja skapas.

Så det får bli en bra vecka och ha ork kvar nästa helg smiley

Just det, var på utställningen där min tavla ”Liv i förändring” finns. En jätte fin utställning med flera fina tavlor. Det är lite häftigt att se sitt eget verk uppe på väggen.