Dagarna går fort och man hinner inte med allt man vill. Jobbar och försöker hinna med att göra massa roligt.

Nå ja, sen sist har jag hunnit med att gå på Syfestivalen i Stockholm. Sytt lite kläder, klev över min höga mentala tröskel för klädsömnad och tycker att det är kul att sy tights och tunikor i jersey tyg. Sy sköna kläder. smiley Köpt ett underbart broderi från Canvasshop, vet inte när jag vågar ge mig på att sy det. Måste träna på alla brodystygn som ska till. Det ska ju broderas på siden. Oj, lite bonus på bilden, effekt trådar och ett nyckelpigetyg som ska bli sommar tights.

Har gjort en lite rolig/tokig sak, färgat delar av mitt hår blått. Jag gillar det och tänker njuta av att vara lite knasig. För livet blir lite roligare så.

Ett nytt konstverk har sett dagens ljus och finns fram till den 10:e april på Församlingens Hus i Danderyd. Sen ska den flytta hemifrån, den är markerad som såld. Så jätte roligt och är en jätte boost för självförtroendet. Jag har sålt fyra konstverk sen i november. Det är lycka det.

Har anmält mig till Danderyds Konstrunda som går av stapeln första helgen i september. Så innan dess behöver jag fixa lite fler konstverk.

Har idag fixat lite med hemsidan och lagt upp bilder på det som var nytt och med på utställningen i november.

Nu är det dags att lägga sig och drömma om nya konstverk. Trollsländor för hela slanten.