Under november hade jag min utställning. Det var en häftig upplevelse och att där ut över få tre av åtta tavlor sålda var riktigt häftigt.smiley

Jag har ännu inte uppdaterat min hemsida www.ninnaskonst.se då jag behöver fota om de tavlor jag inte fick sålda, blev inga bra bilder. Knasigt jag borde kunna ta bra bilder. Har visst legat av mig när det gäller fotograferingen. Inte hamnar mina alster helt rakt på bilderna heller smiley Dom här sålda blir ju lite svåra att fotografera igen.

Dessa tre blev sålda.

Den blå heter ”Mångfald” och den var stor 70cm bred och 100 cm hög. Bilden består av många tygbitar ihop sydda för hand sen är det trollsländor i olika material och former. Bakgrund målad canvas med tryckta trollsländor.

Nästa är ”Hösten” är applicerade lönn löv som har fått lite ”bling”, trollslända av pärlor och angelinafiber och applicerade svampar med vita pärlor som prickar. Måttet har jag glömt ca 45 hög och 65 bred, tror jag.

Sista sålda tavalan är ”Maskrosen och trollsländorna” Fotografi på tyg, mitt foto av en utblommad maskros som jag tyckte var häftig. Broderad trollslända och en sked trollslända. Måttet har jag glömt ca 45 hög och 65 bred, tror jag.