Den här veckan blir det att måla bakgrunder, göra i ordning kanter på de textilaverken som ska monteras på målad canvas. Handlade de canvas tavlor som jag behövde igår så ikväll blir det måla av smiley

November utställningen kommer fortare än man tror så det gäller att vara klar i tid.

Veckan avslutas med att gå på Syfestivalen.

Lördag eller söndag, troligen under söndagen. Måste ju besöka Canvasshops monter, där hittar man alltid kul saker. Sen vet man aldrig vad man kan hitta. Har tänkt titta om jag hittar någon viskosjersey så jag kan komma igång och sy lite toppar/tunikor. Sy konstverk är inga problem men jag har en jätte tröskel till att sy kläder till mig själv. Knasig man är. Nå väl, jag får ”öva” lite, kan ju hända att man kan det med. Syfestivalen betyder ju inspiration för mig så att gå där och ”skrota” några timmar gör gott för fantasin.

Så det blir en vecka med jobb och konstjobb som avslutas med syfestival.