Kulturensdag i Mörby Centrum 17 oktober 2014

Tänk att en dag kan gå så fort.

Blev lite förvirrat först då det saknades bord när jag kom men det löste sig rätt fort. Sen var det bara att packa upp och sätta fart.

Sen gick dagen fort som bara den. Det kom mycket folk som var intresserade och flera provade på att göra blommor av knappar, pärlor och ståltrådar. Att få inspirera andra till att våga prova på är häftigt. Att trigga igång nya tankebanor för att skapa. Att skapa och låta fantasin flöda. Att få ge inspiration och få respons var så härligt. Det stärkte mig som person. Det stärkte mig när jag fick se en liten flicka lyckas med att göra en blomma av knappar som hon tyckte var så fina. Lycka för oss båda. Flera tittade på mina skedtrollsländor och sa, ”jaha så kan man ju göra” med glädje i rösten.

Så mycket positiv feedback så det kommer jag att njuta av länge. En boost som gör att skapar glädjen verkligen är tillbaka.