smiley har varit sjuk i snart en vecka och inte orkat något. Helt galet, har inte tid med sånt trams nu varken jobbmässigt eller konstnärsmässigt. Har ju några alster som ska fixas och tiden rasar iväg. Hoppas att jag snart blir bättre och att lite ok kommer tillbaka.

Har ju ett alster som är förberett och ska bara sättas ihop…. OM jag hittar tyget som jag tänkt ha till bakgrund. Det är borta i röran när vi nu gör om här hemma så jag får ett större syrum. HIttar jag det inte snart får jag ta och färga ett vitt tyg till grönt som jag vill ha. Komponenterna har jag klara för utom trollsländorna som ska på.

Nå ja, några dagars vila och planera kanske gör att jag får till det. Får väl ligga i sängen, vila och surfa på ”paddan”.

Är väldigt otålig just nu men totalt orkeslös. Så sova lite så kanske man kan klappa på ett tyg eller två imorgon. Sitta i fåtöljen och handsy borde jag få ork till.

Liiiiiiiiiiiiite frustrerad….
under tiden kan jag bjuda på mitt ”Snazzy selfportrait” Gjort under en kurs på Craftsy tidigare i år. Recycling av tröja, brocher, örhängen, glasögon mm.