Jag satt och letade lite bilder på …. trollsländor så klart på nätet. Bilder att spara på mitt Pintrest konto som inspiration. Visst hittade jag bilder men inte på trollsländor men på roliga buketter gjorda av…. knappar, pärlor, broscher och gud vet vad. Blev så inspirerad så jag måste ju bara testa.

Här är några bilder på vad jag såg (pictures found on Pintrest and google)

visst blir man inspirerad? Knappar, metall tråd, tyg, små pärlor och lite gamla krimskrams smycken har jag nog i mina gömmor. Får leta lite och tigga till mig av vänner och bekanta, här ska lekas smiley

Fast… jag behöver ju pyssla med mina trollsländor först eller samtidigt för dom måste jag ju ha klara snart.

Inspirationen är det inget fel på men tiden att skapa allt kul man hittar och kommer på själv. Tid och ork…. kan jag få beställa mer av den varan??? smiley