I morse kände man att hösten närmar sig.
Björkarna börjar ändra färg från gröna till gula och börjar tappa sina löv. Svampar i skogen i olika former och färger. Jag gillar höstens färger men föredrar sommarens värme. Nå ja, varje årstid har sin charm. smiley

Jag har äntligen fått inspiration och tänkt ut hur min hösttavla ska se ut. Ser den i mitt huvud och nu gäller det att få till den. Har en snabb skiss i mitt block för minnets skull. Letar material i mina lådor som är spridda runt hela huset just nu (rokad av rum som ska göras men det går långsamt) Inte det lättaste att veta vart jag har det jag behöver. Så ikväll blir det att hitta tyget som jag tänkt till bakgrund, dom utbroderade löven som jag tänkt ”blinga” med hotfix kristaller, tyg till svampen/arna, pärlor till trollsländekropparna och fundera ut hur jag ska göra trollsländevingarna. Har en halv aning om vad jag vill men man vet aldrig… man kan ju ändra sig på vägen smiley

Lite fler alster behövs ju till utställningen och november kommer fortare än man tror…