inte riktigt för än är det augusti men det känns som sommaren är slut och hösten närmar sig. Lite vemodigt och min oro stiger in för min stundande utställning i november. Jag har inte sytt eller skapat det jag tänkt hinna med under sommaren. Den var ju varm och härlig så det kom liksom av sig. Nå helt sysslolös har jag inte varit. Det har blivit en hel del mormorsrutor som jag tänkt sätta ihop och ha virkade trollsländor på. Får se om jag hinner med detta till november eller inte…

De närmsta veckorna hoppas jag att jag får tid och ork att sy. Har en ny symaskin som jag behöver lära mig att använda. Sålt den jag brukar använda så det är bara att sätta fart att läsa instruktionsboken till den nya smiley

Har ett par idéer som jag hoppas hinna med att göra. Inspirationen har återvänt efter en ganska lång svacka denna gång. Nu gäller det bara att ha tid och framför allt orken. Ska försöka att vara i syrummet ett par timmar varje kväll… när jag inte är bokad på annat…

Nå ja, i brist på annat får ni en blid på hur bra jag hade det för bara någon vecka sen i skuggan av björken med mina mormorsrutor.

Nu dags att sova lite och drömma om nya roliga projekt som att färga tyger och annat smiley