Just nu blir det inte så mycket gjort känns det som. Mer att det pågår en massa i huvudet som man borde skissa ner så att idéerna inte försvinner.

Det är dags för en utställning på Enebybergs bibliotek i slutet av november. Lång tid kvar tills dess OM det inte var för att jag måste skapa en del till den utställningen.

Temat är Trollsländor
Jag har en klar sedan tidigare, två på gång som bildar en trio av blå trollsländor i glaspärlor. Har en lila på gång med glaspärlor, en som går i sandens tecken med glaspärlor. En som jag ännu inte vet hur jag ska göra trollsändorna på, mixed media blir det ivarje fall. Sen har jag i huvudet några bakgrunder där det sen ska på trollsländor i olika tekniker. Känns som om det är lite stopp i skallen, kan inte riktigt tänka och få till hur. Borde nog skissa lite för att se om det växer fram. När jag är på det här stadiet så känns det verkligen inte som lång tid kvar till november. Fast å andra sidan har jag ett mål med det som jag skapar just nu.

Nä om man ska ta och röja lite i syrummet och se om inspirationen kommer igen och det blir fart på skapandet.

Här är två eller faktiskt 3 alster, den första med tre ska delas till två alster och den lila är större och har mer med men det får ni se sen.

Alla härliga pärlor kommer från Canvasshop favorit ställe för pärlor och broderitråd.