Idag blev det en ny beställning till Canvas jag behöver mer pärlor till mina tänkta alster. Har flera i huvudet som ska bli till och det krävs lite mer pärlor. Har liksom fått pärlor på hjärnan, för utom trollsländor förstås och det bäst är att dom hänger i hop.

Några nya bakgrunder är på gång så att jag kan göra flera med trollsländor. Nästa utställning kommer att vara med många trollsländor på olika sätt. Känns som om jag fixar till mina bakgrunder så att jag i sommar ska sitta i solen och bara sy pärlor.

Höstlöv och trollsländor??? Visst kan det funka det med. Dom är ju med en bra bit in på sensommaren och början av hösten. Lite får väl bli konstnärens frihet.

Efter att ha varit så spretig i vad jag gjort för konst så känner jag att jag hittat det jag vill göra. Att det är pärlor och trollsländor är en sak just nu. I övrigt blir det blommor och porträtt. Porträtten ska jag fortsätta med för det är kul men just nu vilar den inspiriationen. Kombinera textil och mixed media det är vad jag ska göra.

Lugn i sinnet och mår bra i själen.

smiley