Jag känner att jag vill återgå till den här bloggen igen. Kommer att lägga upp lite här igen när andan faller på.

Just nu är jag helt inriktad på att brodera med små små glaspärlor som jag köper från Canvas Dom jag använder är fina och så små Miyuki pärlor storlek 15/0 finns i många färger så det finns att välja på.

Två projekt på gång samtidigt och idéer till flera har jag.

de översta bilderna är där jag började med att solfärga tyg i lätt lila, lade syrenblad på och fick torka i solen. Broderade konturerna och sen blev den liggande för jag inte visste vad jag skulle göra med den. Men så en dag visste jag… trollsändor så klart.

Den undre är fortsättningen på min Magic above water. Den ska delas i två delar så att det blir en tavla med två trollsländor och en med en trollslända så dom tre bildar en trio.

Det här gillar jag att göra.