Så bra den är smiley min OH-projektor!

Nu kan jag göra lite större saker på ett lättare sätt. Ritade konturer till mitt nästa projekt på OH-film och vips så fick jag använda projektorn och väggen. Papper på väggen och jag kunde rita av det som jag nu ska göra mönster delar av så jag får till mitt konstverk. Det ska bli mitt sommar projekt.

Nu i sommar ska jag göra lite annat än konstprojekt. Lite sånt som jag kan sälja för att få in lite pengar till material. Så det blir lite broderade diskhanddukar, broderade disktrasor, grytlappar, små nessar och vad jag mer kan komma på. Ska göra nya tallriksnderlägg att ha själv. Så lite till mig själv ska jag unna mig.

Men som sagt, jag är mer än nöjd att fått möjligheten att kunna använda en OH-projektor för att göra mina textila bilder på ett lite lättare sätt.