Har förmånen att få ta över en bärbar OH projektor som inte används längre.

Nu blir det lättare att förstora upp mina bilder och göra större konstverk utan att det är allt för knöligt… tror jag ivarje fall. Letade lite på nätet efter OH film till bläckstråleskrivare, inte helt enkelt. Efter letande, där privatpersoner kan handla hittade jag 50-pack hos Kjell & Co för en godtagbar penning så det får bli ett besök dit och handla. Hmmmm smiley måste fixa nya färgpatroner till min ”Syrums-skrivare”…

När jag väl tagit hem den måste jag kontrollera att lampan funkar som den ska, så håll tummen för mig att den funkar så jag kan påbörja mitt nästa projekt smiley idén, bilden har jag redan. Inte min egen men den blir min egen när jag ändrat det som jag tänkt och sen ska det skapas textil konst med flera 3D effekter. Material ska inhandlas för jag upptäckte att jag inte hade tyll bland annat.

Innan jag fick den här möjligheten med OH projektor funderade jag på att köpa en teckningsprojektor, hittade en hos Matton. Mailade en massa frågor till dom men inte fått svar så…. det är skönt att det löste sig så här istället.

Skapar glädjen knackar på och om några veckor är det semester och då ska det skapas mycket hoppas jag. Lite tygfärgning i knasiga tekniker mm ska det nog också bli. Hmmm hur lång är en semester??? Kortare än man vill smiley