smileyKänns som om det är lite samlartid som jag ägnar mig åt dvs samlar på mig material och idéer. Har köpt en del tyg på senaste tiden. Köpt på mig fina trådar tidigare i år. Har samlat lite annorlunda material som tomma kaviartuber som jag öppnar och diskar ur. Ja det går att sy i dom om man har en jeansnål, syr sakta och använder metalltråd. Kul är det. Nycklar, kreditkort eller bounuskort som är utgångna…. finns massor som man kan använda och jag har idéer för det. Loppisarna startar snart och där kan man hitta mycket kul. Ska se om jag kan få tag på några roliga kaffekoppar som jag tänkte göra nåldynor av. Har gjort en själv som jag har framme jämt.

Bilder som jag tar i min hem kommun ska sorteras och väljas ut till kommande verk, som jag inte har planen klar för än. Flera idéspår har jag och behöver fundera ut vilket jag ska gå på.

Röja lite i syrummet kanske hjälper när det är rörigt där blir det liksom inte något fixat där. Rummet jag har nu är ju dubbelt så stort som mitt tidigare men jag får inte plats ändå…..

Känns som jag skulle behöva en kick av att inspirera andra igen. Genom att göra det för andra kommer min egen inspiration på köpet.

Så det kanske inte är helt fel med samlar tid…. smiley