Ibland undrar jag var tid och ork tar vägen. Inspirationen den kommer och går. Jag har gjort ett nytt kostverk där jag bland annat har sytt in nycklar i tavlan smileyNär den var klar gick luften ur mig. Livet kommer ibland emellan och man hinner/orkar inte allt man vill. När det blir så är det skönt att bara vara. Läsa böcker och tidningar som handlar om textil konst. Titta på dvd kurser/nät kurser och inspirations program på nätet. Jag får skissa så gott jag kan på de idéer som dyker upp så att dom blir verklighet för eller senare.

Det är även dags att fixa till hemsidan www.ninnaskonst.se med de nya konstverken. Kommer av mig bara för att jag behöver fotografera om alla mina verk då jag inte har bra bilder på dom. Vet inte heller hur jag ska lyckas få till det. Önskar jag hade en vit vägg där jag kan stå på lagom avstånd för att få bilder som har räta vinklar.

Vill mer än man orkar och hinner men å andra sidan så funderar hjärnan på vad man kan hitta på hela tiden så konsten är i mitt hjärta och hjärna oavbrutet.

Dagens agenda är att åka till Mörby Centrum för att vara i Danderyds Konsthalls tillfälliga utställningslokal. Det ska bli trevlig. Sist jag var där med Karin Nordvaller så kom det in ett 40tal personer. Hoppas det blir lika mycket eller mer idag. Om inte så har jag med mig ett par saker, skissblock & penna, samt att jag ska klippa sönder några plastkort som ska vara med på ett projekt som jag har i huvudet smiley

Nu dags att göra mig i ordning för en dag i konstens namn