Så där ja. Nu har jag kommit en bit till på vägen. Vattnet är klart, so far so good smiley

Sen har jag tovat mörkbrun ull och klippt ut i den form jag ville ha. Skapat själk av ett smalt tyg rör som jag dragit garn igenom för att få volym. Så nästa blev att göra ett blad. Först gjorde jag det långt och platt men det blev för tråkigt så jag tog fram och prövade att använda lite Fabric Sculpting medium. Finns att köpa hos Canvasshop. Bladet ändrar lite färg men å andra sidan kunde man forma det lite och låta det torka. Gick att forma det under en längre stund innan det torkat för mycket. Bladet blev helt ok tycker jag. Så nästa bit blev en kropp i tyg till en trollslända, sagt och gjort. Sydd och fylld med vadd. Nu har jag kvar att göra vingar… Hur har jag inte bestämt än men det lutar åt att använda tunn metalltråd, silkesorgansa och brodertrådar. Får experimentera lite för att få dom okej. Tänk att en bild kan se ”enkel” ut men innebär så mycket jobb. Många timmar går åt för varje detalj, ofta fler timmar än jag tror själv. Nu är delarna, för utom vingar, fast nålade för audition och hänger på designväggen för att kännas in. Slutgiltigt resultat kommer sen.