Vill du följa med på min resa mot nytt konstverk? Vad det blir får du se när det är klart.

Idén till det här har jag haft ett bra tag, en skiss eller vad man ska kalla mina konstiga blyertsstreck finns men det är bara ett utkast. Nå ja, börja från början. För att göra ett textilkonstverk behöver jag ju ha en bakgrund. hmmm smiley vad ska jag hitta på?? Vatten!! nästa tanke, hur gör man vatten i textil? Finns massor av sätt och den här gången blev det att ta fram DecorBond ett tygliknade material med en klistrig sida. På den klistriga sidan lade jag på bitar av tyger skurna i olika former, lagda kant i kant. Fyllde hela biten som jag tänkt och sen strök fast bitarna. Efter det blev det massor av fritt maskinbroderi i knasig former i flera lager tråd. Var inte nöjd med resultatet. Ville ha lite mer bling bling. Så lite chiffong med bling bling så hade jag glittrigt vatten. Bilden med glittrigt blev suddig. Får visa bättre sen.

Nu är det bara resten kvar smiley