smiley Så roligt att leka med Kaleidoskop kreatorn. Så häftiga bilder man kan göra. Att ta en bild som jag själv fotat och sen leka med former och se vad det kan bli av det. Helt otroligt roligt. Några skriver jag ut på tyg och ska sen göra något av det. Små nessecärer eller liknade. Får se vad det kan bli. Måste se till att få tag på mer tyg att skriva ut på. Bästa är ju EQ’s tyger som man låter torka i 15 min, lägger i blöt 15 min och sköljer av ordentligt. Lägger plant för att torka, jag spänner upp dom på en handduk på strykbrädan så dom är plana och sen dagen efter stryker jag på dom så att dom blir färgfasta. Mina förberedda tygbitar är snart slut smiley så jag får beställa nya och sen är det bara att vänta smiley för det tar lite tid att få hit dom.

bilderna är en gul knopp, vitlav,vasstrå med iskristaller, rosa vallmo, vit och blåsippa. Vissa ser man vad det är från början andra är lite mer subtila. Kanske ska man skriva ut dom på fotopapper….