Det finns ett bra ställe på nätet där man kan gå kurser i sin egen takt. Titta på om och om igen. Stället är Craftsy.com man köper kurser där och har sen tillgång till kurserna dygnet runt – året runt för alltid. Det finns gratis kurser men dom flesta är köpa kurser. Kurserna kostar runt 300kr men det är ofta erbjudande med betydligt lägre priser. Den första kursen som jag köpte där och genomförde var:

Painted Pictorial Quilts
med Annette Kennedy

en riktigt bra kurs. Rolig och inte trodde jag att jag kunde måla men med mycket vägledning fick jag till det. Resultatet av kursen blev den gula kallan.

det som var svårast var att få tag på rätt färger och gelmedium. Jag hade köpt för mycket länge sen ett kit från panduro med Pebo transparanta färger, Seta colour transparent, några bas färger och det räckte till det här. Tyvärr har Panduro inte färgerna och nu har jag hittat ett ställe i USA där man kan köpa dom och Dharmatrading.com skickar till sverige. Inte det billigaste men det är enda sättet att få tag på rätt färger. Man kan sol färga med dom, ska visa det när det blir vår ute.