Så var jag igång här med att dela med mig av hur jag kom fram till att jag ville göra lite textil konst. Tanken har funnits ett tag, flera år men inte vågat starta med det. Jag tänkte hela tiden att jag duger inte, jag kan inte, andra är så mycket bättre. Jag har ingen formell utbildning alltså kan jag inte skapa konst. Tänk så fel det är.

Istället borde man tänka så här:

Vi kan alla göra konstnärliga saker. smiley

Det handlar om att våga tro på sig själv, inte det lättaste alla gånger. Tron på att man kan kommer och går, det räcker med ett nedlåtande omdömme och man hamnar på botten igen men det gäller att resa sig och tänka att man faktiskt kan och varje konstnär är unik för allt man gör är unikt. Finns inte två likadana, alla skapar sitt sätt att göra konst på.

Jag vill dela med mig av böcker och annat som är bra att ha för att pröva sina konstnärliga vingar. För alla har dom även om dom gömmer sig djupt där inne så får man leta lite så att konsten kan flyga högt.

Under ett antal år har jag samlat på mig böcker och annat som kan vara till inspiration. Lite då och då kommer jag att fylla på med vad jag har hittat.

Jag hoppas att jag kan inspirera någon med det här att våga göra det man drömmer om i hemlighet.